Megbízhatóság

A projekt tulajdonosai több mint tíz éve a térség meghatározó ingatlanpiaci szereplői,
mára a kerület legnagyobb
magántulajdonú ingatlanfejlesztői.

Kiváló elhelyezkedés

A XXII. kerület központjában, kitűnő infrastrukturális ellátottság mellett, óvoda, iskola, játszótér, piac, bank, orvosi rendelő séta távolságra, bevásárló központ és metró pár percre tömegközlekedéssel.

Kedvező fizetési módok

Lakások széles árkategóriában, különböző fizetési konstrukciók mellett elérhetőek, igazodva az eltérő vevői igényekhez.

Széles választék

21 lakás – melyek között erkélyes, nagy teraszos, és kertkapcsolatos is található – teremgarázzsal, kerékpártárolóval, lifttel valamint kültéri parkolókkal.

Modern épület

A jövő elvárásainak megfelelő modern építészeti és gépészeti megoldások, passzívház tervező építészek és mérnökök közreműködésével.

CSOK igénylés

Családosok vagy családot tervezők részére a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), mint vissza nem térítendő állami támogatás – jogosultság esetén – igénybe vehető.

Az Épületről

A XXII. kerület Kossuth Lajos u. 68. szám Budafok központjában, a hajdani fő utcán, védett területen, építészetileg védett épületek szomszédságában található.

 

Külső megjelenését tekintve a tervezés során ezért kiemelt szempont volt, hogy az eddigi modern irányvonalat, – melyet korábbi jelentősebb projektjeink, így a Bíbic Projekt valamint a Karéj Projekt során is markánsan képviseltünk -, jelen épület esetén visszafogottan és elegánsan kombináljuk a klasszikus elemekkel. Ennek eredménye, hogy az épület karaktere az utcaképbe is harmonikusan illeszkedni tud.

 

A településképi szempontból támogatott épületnek ugyanakkor belső hangulatát, és funkcióját tekintve is meg kell felelnie felhasználói, azaz a lakás tulajdonosok elvárásainak. Ennek érdekében a lakóház lifttel, szeparált, hangulatos belső kerttel, teremgarázzsal, kerékpár tárolókkal kerül kialakításra. Így az aktív életmódot kedvelők, ugyanakkor a napi pezsgés mellett a kényelmet, nyugalmat keresők igényeit is képes kiszolgálni.

 

A terület Budafok régi történelmi belváros része, előnyös adottsága, hogy egy már jól kiépült városrész, melynek köszönhetően szinte minden fontosabb létesítmény séta távolságra található. Így iskola, óvoda, játszótér, piac, bank, posta, éttermek, üzletek, vallási és kulturális intézmények sora – gépjármű használat nélkül is – könnyedén elérhető. Szándék, hogy a közeljövőben ez az utca sétáló utcává váljék.

checked (13)

Átadás

 

Várható átadási idő: 2020. IV. negyedév

Galéria Képek
Mi található a közelben?

Nézze meg a térképen, hogy milyen intézmények, üzletek, kikapcsolódási és közlekedési lehetőségek találhatók leendő lakóhelyén!

Rólunk

Az elmúlt években a térség meghatározó ingatlanpiaci szereplőiként tevékenykedve mára a XXII. kerület egyik legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztőivé váltunk. Az utóbbi évek során leginkább Budafok-Tétényben voltunk jelen fejlesztéseinkkel, de Budaörsön, valamint a XI. kerületben is építettünk társasházakat, ikerházakat. 2016-os évben lezárt nagy volumenű fejlesztésünk a Karéj projekt volt, ennek keretében 30 db egyedi, változatos műszaki tartalmú, modern kertes otthont adtunk át.

 

2019-es évben, idén zárult a Bíbic Projekt I. és II. üteme, melynek során elkészült és átadásra került az I. és II. épülettömbökben mindösszesen 2×9 társasházi lakás, valamint felépült 24 db saját kerttel rendelkező hőszivattyús ikerházi lakás. Jelenlegi kiemelt futó fejlesztésünk a XXII. kerületben a Kossuth Lajos u. 68. szám alatti 21 lakással és 1 üzlethelyiséggel rendelkező épület megvalósítása, valamint a Bíbic Lakókertben található, Bíbic Projekt II. ütemében megvalósított 11 és 12 lakásos lakóépületek befejező szakasza, ahol a kivitelezés lényegében lezárult, a használatbavételi engedélyezés folyamata zajlik. Terveink között szerepel Budafok központi részén, hangsúlyosan a Kossuth Lajos utcában a jelenlegi mellett további ingatlanfejlesztések megvalósítása.

LACZI BARBARA

Értékesítésért felelős beruházó, tulajdonos

+36-30-619-21-93

SZABÓ LAJOS

Beruházó, tulajdonos

Referencia
Bíbic Projekt I. és II. ütem

2019-es nagy volumenű fejlesztésünk a Bíbic Projekt I. és II. üteme, mindösszesen 65 lakással, melyből 24 db – lakásonként saját kerttel rendelkező – hőszivattyús ikerházként, míg 41 db négy különálló épülettömbben, 9-12 lakásos – erkélyes, teremgarázzsal, tárolókkal – társasházi lakásként valósult meg.

 

A Bíbic Lakókert a XXII. kerület Bíbic és Terv utca által határolt családi házas, több mint 2 hektáros területén található. Megálmodásakor arra törekedtünk, hogy az épületek és a zöld terület harmonikus egységet alkossanak. A tervezés során meghatározó szempont volt a modern építési és fűtési technológiák, így a hőszivattyús hűtési/fűtési technológia alkalmazása, valamint a megújuló energia felhasználás feltételeinek megteremtése.

Karéj Projekt

2016-os nagy volumenű projektünk a XXII. kerület Karéj u., Csér u., Móricz Zsigmond u. által határolt területen fekszik. A Karéj utcai fejlesztés során 30 egyedi új otthon került értékesítésre. A modern, mégis harmonikus – környezetbe és egymáshoz is illő – külső megjelenés mellett a Karéj utcai Projekt megvalósítása során kiemelt szempont volt a vevők kérése szerinti belső terek kialakítása, az egyedi igényeknek megfelelő technológiák alkalmazása.

 

A hagyományosnak számító kandallós és kondenzációs gázkazánnal történő fűtési rendszerek mellett a projekt otthonaiban megjelennek a hőszivattyús padló és fal fűtési/hűtési rendszerek, valamint a napkollektorok.

HELYSZÍNI ÉRTÉKESÍTÉS KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!

+36-30-619-21-93

info@kossuth68.hu

“CSOK” Információk

A Kossuth 68. újépítésű lakásaihoz is igényelhető a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK) a Nemzetgazdasági Minisztérium által előírt feltételek mellett.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a tájékoztatók a lakáscélú támogatások
igényléséhez szükséges alapvető információkat tartalmazzák. Az, hogy Ön, mint igénylő ténylegesen jogosult-e valamely támogatási formára csak a hitelintézeti támogatásbírálatot/hitelbírálatot követően állapítható meg biztosan. Javasolt tehát erről pénzintézetnél részletesen előzetesen tájékozódni.

 

TOVÁBB A CSOK TÁJÉKOZTATÓ OLDALRA

a
a
a
a
Szeretne új építésű, modern, és praktikus otthont magának?
Hívjon minket, segítünk.